WeCreativez WhatsApp Support
DANIEL
Departament comercial
Numele meu este Daniel si sunt aici pentru a va oferi cele mai bune informatii cu privire la serviciile noastre. Cu ce informatie va pot fi de folos?

Despre noi

MEGA RO TRANS – despre noi

MEGA RO TRANS reprezinta un jucator important in industria transporturilor din Romania. Ne-am dezvoltat o data cu piata, am investit in autoturisme si in personal pentru a putea oferi servicii de transport de inalta calitate.

Prin mentinerea unor standarde ridicate de calitate in ceea ce priveste transportul de persoane, transportul de marfa, coletarie sau transport auto pe platforma si prin rapiditatea cu care am tratat fiecare solicitare in parte s-a reusit surclasarea dezavantajului de a fi situati in provincie. Preturile competitive practicate si respectarea angajamentelor asumate au contribuit la dezvoltarea unor relatii durabile cu partenerii si clientii nostri din intreaga tara. Increderea acordata atat de ei, cat si de furnizorii nostri ne onoreaza si ne obliga, in acelasi timp.

trasnport auto pe platforma

Lucreaza cu noi

SERIOZITATE

Fiecare client este la fel de important pentru noi, astfel tratam cu seriozitate si profesionalism fiecare solicitare in parte.

SERVICII PREMIUM

Noi nu oferim doar un serviciu de transport ci oferim o experienta placuta clientilor nostri care sunt extrem de importanti.

15 ANI DE EXPERIENTA

Punem in slujba clientilor nostri experienta noastra de peste 15 ani in industria transporturilor in toata Europa.

Solicita oferta personalizata pentru servicii de transport

APELEAZA