WeCreativez WhatsApp Support
DANIEL
Departament comercial
Numele meu este Daniel si sunt aici pentru a va oferi cele mai bune informatii cu privire la serviciile noastre. Cu ce informatie va pot fi de folos?

Transport colete

TRANSPORT COLETE

Transport colete: MEGA RO TRANS ofera servicii de transport colete door-to-door din Romania catre Germania, Suedia, Olanda, Belgia, Franta, Anglia, Irlanda si Luxemburg  si retur la preturi imbatabile cu livrare si preluare direct de la adresa clientului fara costuri aditionale.

Transport colete: Tariful coletelor nu este dictat de distanta de preluare sau livrare ci este stabilit in functie de greutatea si volumul ocupat de coletul trimis, ulterior acesta putand fi negociat in cazul cantitatilor mari.

TRANSPORT COLETE

Transport colete: Pentru transport B2B (business to business) sau industrial va rugam sa ne contactati pentru a va oferi o oferta personalizata, adaptata solicitarii clientului.

transport colete
transport colete

Transport colete: Coletul dumneavoastra este in siguranta cu MEGA RO TRANS. Trimiteti colete in Germania, Suedia, Olanda, Belgia, Franta, Anglia, Irlanda si Luxemburg, in cel mai rapid mod posibil, direct la adresa cu preturi competitive!

Transport colete: MEGA RO TRANS este una dintre cele mai eficiente solutii pentru transportul coletelor in afara tarii datorita serviciului door-to-door care va scuteste timp si bani.

Transport colete: Apelati cu incredere la compania noastra si scapati de griji, fara cheltuieli prea mari. Noi ne asiguram ca pachetul dumneavoastra sa ajunga la timp si in siguranta la destinatie, la cele mai accesibile preturi Transport colete.

REZERVA-TI CHIAR ACUM UN LOC: RO: 0746.876.876 / 0742.453.983 | UK: +44.774.110.0891

APELEAZA