WeCreativez WhatsApp Support
DANIEL
Departament comercial
Numele meu este Daniel si sunt aici pentru a va oferi cele mai bune informatii cu privire la serviciile noastre. Cu ce informatie va pot fi de folos?

Transport marfa

Transport marfa camioane cu prelata

Transport marfa Cele mai des intalnite mijloace de transport marfa intalnite pe drumurile din toata lumea sunt reprezentate de camioanele cu prelata cu capacitate de 3,5 tone util.

Transport marfa camioane cu prelata

Transport marfa Pentru partide deĀ marfa sub 1 tona si pana in 3,5 tone, daca doriti un transport rapid dintr-o locatie in alta camionetele cu prelata de 3,5 tone util va pot asigura un transport cu eficienta ridicata, flexibilitate de asemenea ridicata si rapiditate. De asemenea, serviciile de transport cu camioane cu prelata (capacitate 3,5 tone) pot fi dotate si agreate ADR pentru transport de marfuri periculoase Transport marfa .

Transport marfa camioane cu prelata

Transport marfa Datorita prelatei, marfa se poate incarca si pe laturile camionetelor cu moto – stivuitoare dar si pe deasupra cu macarale.

Transport marfa 3,5t

Transport marfa Daca nu sunteti siguri ce tip de camion este mai potrivit pentru transportul marfurilor dumneavoastra au a companiei dumneavoastra va rugam sa ne contactati urmand sa stabilim de comun acord impreuna cea mai buna solutie de transport Transport marfa .

trasnport persoane

DORITI INFORMATII SUPLIMENTARE? RO: 0746.876.876 / 0742.453.983 | UK: +44.774.110.0891

APELEAZA