WeCreativez WhatsApp Support
DANIEL
Departament comercial
Numele meu este Daniel si sunt aici pentru a va oferi cele mai bune informatii cu privire la serviciile noastre. Cu ce informatie va pot fi de folos?

Transport persoane

Limita bagaje: 40kg

WI-FI GRATUIT

TV LCD

O masa calda

Reduceri copii 2 ani (50%)

Destinatie in fata casei

Transport persoane

Transport persoane: MEGA RO TRANS va ofera servicii profesionale de transport persoane  din Romania catre Germania, Suedia, Olanda, Belgia, Franta, Anglia, Irlanda si Luxemburg. Astfel alaturi de MEGA RO TRANS va puteti bucura de o calatorie prin Europa distractiva, confortabila si cel mai important: LA PRETURI ACCESIBILE!

Transport persoane: Doriti sa va planificati vacanta in afara tarii? Doriti sa calatoriti alaturi de prieteni sau familia? Intentionati sa va deplasati la un loc de munca sau pur si simplu doriti sa va intoarceti la familie?

Transport persoane

MEGA RO TRANS va poate oferi servicii profesioniste de transport persoane din Romania catre Germania, Suedia, Olanda, Belgia, Franta, Anglia, Irlanda si Luxemburg la preturi extrem de competitive, direct la destinatia dumneavoastra.

Transport persoane si colete

Transport persoane: Alaturi de MEGA RO TRANS puteti ajunge la destinatie fara stres, oferindu-va informatii in timp real referitoare la orele si statiile de plecare, un personal prietenos, soferi cu o vasta experienta in domeniu de peste 15 ani, astfel incat plecarile pe ruta Romania – Germania, Suedia, Olanda, Belgia, Franta, Anglia, Irlanda si Luxemburg si retur sa se desfasoare in cele mai avantajoase conditii. Scopul nostru este sa va oferim un serviciu de transport cu autobuzul sau microbuzul convenabil, ieftin si simplu transport persoane.

trasnport persoane

REZERVA-TI CHIAR ACUM UN LOC: RO: 0746.876.876 / 0742.453.983 | UK: +44.774.110.0891

APELEAZA